Has elegido la edición de . Verás las noticias de esta portada en el módulo de ediciones locales de la home de elDiario.es.

Sanitat licita les obres d'ampliació i reforma del centre de salut de Rafelbunyol per 6 milions d'euros

Centre de salut de Rafelbunyol.

Toni Cuquerella

0

La Conselleria de Sanitat ha publicat en la Plataforma de Contractació la licitació de les obres d'ampliació i reforma del centre de salut de Rafelbunyol, que pertany al Departament de Salut València-Clínic-Malva-rosa, per un import de 6 milions d'euros.

La finalitat és ampliar el centre sanitari per a cobrir les necessitats assistencials de la població d'aquest municipi. De fet, des de l'obertura de l'actual centre sanitari l'any 2000, la població assignada al centre s'ha incrementat en 3.459 persones, sent la població actual que rep atenció sanitària de 8.950 habitants.

Per tant, les obres d'ampliació permetran incrementar la capacitat assistencial i millorar l'atenció sanitària que rep la població de Rafelbunyol, ja que augmentarà en al voltant de 1.000 metres quadrats útils més l'espai del centre (demolició de part de l'edificació existent i construcció de nova ampliació de 1.264 metres quadrats).

D'aquesta manera, una vegada realitzada l'ampliació, el centre de salut de Rafelbunyol comptarà amb cinc consultes de medicina de família i tres consultes d'infermeria. A més, l'àrea de pediatria augmentarà la seua capacitat fins a dues consultes de pediatria i una altra d'infermeria.

D'altra banda, s'ampliarà l'àrea de maternitat, de manera que disposarà d'una consulta per a matrona, un gimnàs d'educació maternal, magatzem i vestuari. Quant a rehabilitació, està previst un despatx per a fisioterapeuta, un gimnàs amb dos boxs polivalents i vestuaris.

A més, es millorarà l'àrea destinada a administració que comptarà amb tres despatxos, sala de reunions i sala de descans. Finalment, el centre comptarà amb una àmplia sala d'extraccions incloent una sala per a urgències i una zona de serveis generals.

Etiquetas
stats